Vi fejrer den danske grundlov & fars dag hele onsdag den 5. juni, og derfor er klinikken lukket. I akutte tilfælde af tandsmerter kan I skrive os en mail så vender vi tilbage torsdag morgen

Kroner

Har du en defekt, misfarvet eller misdannet tand, der ikke kan repareres med en fyldning, er det nødvendigt med en tandkrone. Kronen styrker tanden og sikrer, at den ikke knækker.

Den yderste del af en tand kaldes for en tandkrone, og hvis denne ydre del er blevet beskadiget, eller dens tilstand på anden vis er dårlig er det en mulighed at erstatte den naturlige tandkrone med en kunstig. En kronebehandling er med til at styrke sundheden i din mund, og det er en utrolig holdbar løsning, der skåner og bevarer tanden. Oftest anbefaler vi tandkroner til en tand, der er revnet, nedslidt eller rodbehandlet – det kan også være ved tænder, hvor plomberne er skiftet igen og igen, og de fortsat er til besvær, eller der til sidst ikke er meget tand tilbage at reparere på.

Kronerne kan fremstilles af forskellige materialer, mens funktionen altid er den samme.

Der er porcelænskroner/fuldkeramiske som udelukkende er fremstillet af porcelæn og er en af de nyere typer i Danmark – den sikrer et naturligt look. Så er der guldkroner, som er fremstillet i guld og dermed utrolig stærk. Til sidst er der metalkeramik kroner, som er fremstillet af to materialer. Inderst et ædelmetal og yderst er der porcelæn. Den kan bruges på næsten alle tænder og har en lang holdbarhed.

Prisen afhænger først og fremmest af det materiale, kronen er lavet af, og derefter hvilken tand, der skal have en tandkrone. Inden vi går i gang, taler vi naturligvis med dig om prisen, og du får et overslag, så der ikke er nogen overraskelser.

Andreas

Tandlæge & Klinikejer

Andreas er født i 1981 og bor i dag med sin hustru og tre skønne børn i Brabrand, tæt ved Aarhus. 

Andreas er uddannet Cand.Odont fra Aarhus Tandlægeskole i 2010, og han fik sin Jus. Practicandi i 2011. Siden 2010 har Andreas arbejdet på private tandlægeklinikker, i Danmark og i Schweiz, samt været klinikejer af egen klinik i Nordjylland. 

En af hans passioner er endodonti (rodbehandlinger) og derfor er han også siden 2020 henvisningstandlæge når det gælder rodbehandlinger. Udover hans klinikejerskab her på klinikken, er han rodbehandlingstandlæge på andre klinikker i Danmark, hvor han hjælper med de svære behandlinger. 

Når Andreas ikke laver tænder så nyder han sine løbeture rundt om Brabrand Sø, madlavning og gode vine, og masser af aktiviteter med de tre børn der holder ham i gang. 

 

Siden er på vej

Ring på +45 86 16 80 01 og bestil en tid

Leyla Valadbeigi

Klinikassistent

Leyla er født og opvokset i Iran. Hun og hendes mand samt deres sønner kom til Danmark i 2013.

Leyla har taget uddannelsen som tandklinikassistent på Tandlægeskolen i Aarhus og er udlært hos tandlægerne Nedergaard og Lassen i Aarhus. Derefter har hun arbejdet hos Tandlæge Alice Klinke i Silkeborg.

Hun har været ansat hos Tandlægeteamet siden oktober 2020, hvor du primært vil møde hende som klinikassistent til alle typer behandling hos Mette.

Ansvarsområder: Assistance ved tandbehandlinger, røntgenkvalitetssikring og sterilisation samt rengøring.

Leyla taler og skriver dansk, persisk, kurdisk. Har du brug for tolkning fra persisk eller kurdisk, er hun også rigtig dygtig til det.

Interesser: Madlavning

Carina Høj

Klinikassistent

Carina er uddannet kok i 1995 i Ålborg og har arbejdet som kok, bl.a. i Hirtshals på Hotel Skaga og i Ebeltoft på Hotel Ebeltoft Strand samt Filmhøjskolen i Ebeltoft.

I 2010 begyndte Carina sin uddannelse som klinikassistent hos Mette Munck i Ryomgård, hvor hun har arbejdet frem til, hun fik arbejde hos Tandlægeteamet i november 2020.

Carina elsker at rejse, gå ture og være sammen med familie og venner.

Carina bor på Djursland med familien, hvor hun går ture med hundene, dyrker yoga og ser sønnen’s fodboldskampe.

Motto: Et smil varmer altid.

Susanne Mikkelsen

Klinikassistent og Bogholderiansvarlig

– Susanne er uddannet klinikassistent i København i 1993
– I 1993 flyttede Susanne til Jylland (Hadsten) og fik job i Hadsten hos tandlæge Steffen Lund 1993-1995
– Hjemmeservice Firma 1995-1997
– Ansat ved Lis Sommer 1997-1998

Susanne kom til Tandlægeteamet i April 1998 og står for alt regnskab og bogholderi. Desuden assisterer Susanne på klinikken primært hos Mette.
Susanne er gift med Brian og har 2 drenge årgang 2001. Fra oktober 2021 går Susanne ned i tid, da hun er i gang med at uddanne sig til udendørs personlig træner. Herefter vil Susanne være på klinikken 3 dage om ugen.

Motto: Du kan mere, end du tror.

Anne Kronborg

Tandplejer

Anne er forinden tandplejeruddannelsen uddannet klinikassistent fra SKT i Århus i 2019, hvor hun er udlært i Åbyhøj hos tandlægerne Silkeborgvej 297.

Anne er efterfølgende uddannet tandplejer fra Aarhus Tandlægeskole i 2022 og har været en del af Tandlægeteamet siden 2022

For Anne er det vigtigt, at du som patient får en god og behagelig oplevelse i stolen, hvor vi i et samarbejde kan finde den bedste løsning for lige netop dig. 

Privat bor Anne på Frederiksbjerg i Aarhus C med sin kæreste Nicklas, som til dagligt arbejder som elektriker.

Pernille Møller Hansen

Tandplejer

Pernille er uddannet tandplejer fra Aarhus tandlægeskole i 2018, hvorefter hun har været ansat som tandplejer, i privat praksis i Herning og efterfølgende i Hinnerup.

Ansat i Tandlægeteamet november siden 2021.

Hun deltager løbende på kurser, og holder sig opdateret på den nyeste viden indenfor sit fag.

For Pernille er det vigtigt, at du som patient føler dig set og hørt. Desuden vil hun sikre, at du får dig en god og tryg oplevelse, hvor du og dine behov er i centrum.
Når du forlader Pernilles stol, er det vigtigt for hende, at du føler dig inddraget, lyttet til og godt informeret.

Pernille er kæreste med Alexander, der læser kandidat på BSS. Sammen har de en søn fra 2021 og de bor i et tvillingehus i Aarhus N.

I fritiden bruger Pernille meget tid med familie og veninder. Derudover hjælper hun med at renoverer deres hus og er glad for at spille lidt håndbold, når tiden er til det.

Motto: Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget.

Mette Marie Weinrich

Tandlæge

– Tandlæge, tidligere klinikejer Tandlægeteamet. Pr. den 1.1.2024 ansat tandlæge Tandlægeteamet
Student fra Nyborg Gymnasium 1983.
– Tandlægeeksamen fra Århus Tandlægeskole 1988.
– Ansat i privat praksis Odense 1988-1989
– Ansat i privat praksis i Silkeborg og Brabrand 1989-1994.
– Siden 1994 ansat her på klinikken.
– Medejer og kompagnon med Marianne Lund siden 2001.
– Pr. den 1. 9 2019 har Mette Weinrich overtaget Marianne Lunds klinikandel i forbindelse med Marianne Lunds pensionering.
– Tidligere visitationstandlæge i Tandlægenævnet 2012-2017.
– Besigtigende tandlæge for Styrelsen for patientklager siden 2017
– Second opinion tandlæge hos Aarhus Kommune siden 2015.
– Frivillig tandlæge på Røde Kors sundhedsklinikken i Aarhus siden 2015.
– Sagkyndig i Sundhedsvæsnets Diciplinærnævn (2020-2021).
– Sagkyndig i Styrelsen for patientklager siden 2023.
– Efteruddannet i retsodontologi 2019-2023. Deltager ved behov i identifikationsopgaver.
– Fra den 1.2.2024 deltidsstuderende i Sundhedsjura på Odense Universitet.

Udover langsigtede tandbehandlinger med udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker, interesserer Mette Weinrich sig særligt for behandling af tandlægeskræk og kosmetisk tandbehandling, retsodontologi, implantatprotetik samt kirurgi.

Privat er Mette gift med John Ankjær. De har 3 børn, Anne Marie fra 1999, Niels fra 1997 og Jacob fra 1995. Fritidsinteresser: Løb, gymnastik, skiløb, kajak, landevejscykling, tennis og yoga. Desuden holder Mette af en god samtale med indhold.

Motto: Ingen kan være noget for alle, men alle kan være noget for nogle.

Line Bæk Andersen

Tandlæge

– Tandlægeeksamen fra Århus Tandlægeskole 2014
– Ansat i privat praksis i Hjallerup 2014-2018
– Ansat i privat praksis i Randers 2015-2018
– Ansat i Aarhus Kommunale Tandpleje 2018
– Chefdistriktstandlæge i Grønlands Tandplejen i Ilulissat 2019
– Ansat hos tandlægeteamet siden september 2019.

Line er en tandlæge med et roligt sind og en rigtig nordjyde. For hende er det vigtigt at give patienterne en god oplevelse i stolen og finde den bedste løsning for den enkelte patient. Line kan godt lide at følge med udviklingen og holder sig opdateret ved løbende at deltage i flere kurser.

Line er kærester med Alex, som er uddannet maskiningeniør. De har sammen boet i Grønland i 7 måneder. Nu er de kommet hjem til Danmark og har købt deres første hus, hvor deres kræfter skal bruges på at gøre det til deres fremtidige hjem. Line bruger sin fritid på at styrketræne og gå til spinning. Ellers er Line et stort familiemenneske, der bruger meget tid på at hygge med sin familie og lege med sine nevøer.

Line forsøger at lave efter mottoet ”Lad ikke bekymring styre din fremtid.”